Chr. Hansen καλλιέργεια FD-DVS WHITEDAILY 51για λευκό τυρί 50un
- Κατασκευαστής: Chr. Hansen
- Κωδικός Προϊόντος:2063512
- Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
Το Cheese Starter Culture WhiteDaily 51 1000L είναι ένα ομοζυμωτικό μείγμα καλλιέργειας σχεδιασμένο για την παραγωγή λευκού τυριού. Η καλλιέργεια είναι κατάλληλη για εφαρμογή σε έως και 1000L οποιουδήποτε τύπου γάλακτος όπως αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο, βουβάλι και άλλα.
Η καλλιέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έως και 1000L ανάλογα με τη συνταγή και χρησιμοποιείται ευρέως και είναι κατάλληλη για την παραγωγή λευκών τυριών άλμης, λευκών τυριών, φέτας ή προϊόντων UF (τυροπαραγωγή με τεχνικές υπερδιήθησης). Ανάλογα με τη διαδικασία παραγωγής, η υφή
θα είναι σταθερή με μερικές τρύπες ή κλειστή. Η καλλιέργεια δεν παράγει CO2.
Η ζύμωση με την καλλιέργεια WhiteDaily 51 διαρκεί περίπου 5 ώρες. Χάρη σε αυτό, θα πάρετε λευκό τυρί άλμης με ξεχωριστό άρωμα και γεύση.
Μπορείτε να το φτιάξετε όπως σας αρέσει περιεκτικότητα σε αλάτι, μπαχαρικά, δομή, γεύση, γεύση, όλα εξαρτώνται από εσάς!
Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα και ΓΤΟ.
Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη.
Αλλεργιογόνα: γάλα και προϊόντα αυτού (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης).
Δοσολογία: 1 θήκη / 1000 L.
Αποθήκευση: Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε κλειστή συσκευασία στους -18°? έως +6°?.
Σύνθεση: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Streptococcus thermophilus
Μέγεθος: 50U
Οδηγίες χρήσης:
Αφαιρέστε τις καλλιέργειες από την κατάψυξη λίγο πριν τη χρήση. Μην ξεπαγώνετε. Απολυμάνετε το πάνω μέρος της θήκης με χλώριο. Ανοίξτε τη θήκη και ρίξτε τους λυοφιλοποιημένους κόκκους απευθείας στο παστεριωμένο προϊόν με αργή ανάδευση. Ανακατέψτε το μείγμα για 10-15 λεπτά
για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα η καλλιέργεια. Η συνιστώμενη θερμοκρασία επώασης είναι *35-43°C.
*Η συνιστώμενη θερμοκρασία επώασης εξαρτάται από την εφαρμογή στην οποία χρησιμοποιείται η καλλιέργεια.
Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους περισσότερους δυνατούς τρόπους:
1 Αντικαταβολή
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, το κατάστημα μας θα ετοιμάσει την παραγγελία, θα σας αποστείλει το προτιμολόγιο μέσω email και κατόπιν δική σας επιβεβαίωσης και απάντησης μέσω email ή τηλεφώνου, θα σας αποσταλεί το δέμα στην διεύθυνση που μας δώσατε και με την παραλαβή του δέματος πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας.
**Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους εώς 20kg και κόστους εώς 250€. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ στις παραγγελίες ζώων.
2 Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας, PAYCENTER, PAYPAL, VIVA, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του.
Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής.
Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές της), τα στοιχεία της κάρτας σας.
3 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Aν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:
ΕΘΝΙΚΗ: | ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 205/406327-99 |
IBANK: GR76 0110 2050 0000 2054 0632 799 | |
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: | ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6560-126402-641 |
IBANK: GR60 0171 5600 0065 6012 6402 641 | |
ALPHA: | ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 01.647002101025423 |
IBANK: GR32 0140 6470 6470 0210 1025 423 | |
EUROBANK: | ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0330.13.0200607222 |
IBANK: GR36 0260 3300 0001 3020 0607 222 | |
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: | ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 300002441757 |
IBANK: GR35 0870 0040 0003 0000 2441 757 |
Σε όλους τους λογαριασμούς το όνομα του δικαιούχου είναι
Σαμόλης Γρηγόρης.
Αποστολές